05:15:46    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 26 november 2012 21:55 uur, laatst gewijzigd op 27 november 2012 09:10 uur

Het Goed wint Duurzaamheidsprijs

Het Goed wint Duurzaamheidsprijs

Op de foto: Manager Ad Vogels van Het Goed ontvangt de Boxtelse duurzaamheidsprijs 2012 uit handen van wethouder Peter van de Wiel. Rechts juryvoorzitter Jan van Homelen. (Foto: Albert Stolwijk).

Uit handen van wethouder Peter van de Wiel heeft manager Ad Vogels van kringloopbedrijf Het Goed de Duurzaamheidsprijs 2012 van de gemeente Boxtel in ontvangst genomen. De winnaar werd in de raadzaal van het gemeentehuis bekendgemaakt door juryvoorzitter en oud-burgemeester Jan van Homelen.

De jury omschreef het kringloopbedrijf op de hoek van de Industrieweg en de Kruisbroeksestraat als een laagdrempelig initiatief waar mensen die geen volwaardige kans hebben een plekje vinden op de arbeidsmarkt. De samenwerking met de sociale werkvoorziening WSD geeft dan ook een bijzondere meerwaarde om duurzaamheid en hergebruik van goederen te bevorderen.

Naast een kunstwerk in de vorm van een piramide van wijlen Adje Janssen- van Erve kreeg Het Goed-manager Vogels een cheque ter waarde van 1.500 euro. Die zal in overleg met wethouder Van de Wiel ten goede komen aan een lokaal duurzaamheidsproject. ,,We hebben tal van leuke ideeën die we hiermee kunnen verwezenlijken", aldus Vogels.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Remax-optimus Filipe Meubelmakerijdenberg Toverboom EmielTechniek Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo Modecentrum Frans Theelen