13:04:08    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 24 maart 2014 08:13 uur, laatst gewijzigd op 28 maart 2014 14:20 uur

Hermitage naar Podium Boxtel

Hermitage naar Podium Boxtel

Het bekende Vlaamse kleinkunstgezelschap Hermitage is morgen, vrijdag 28 maart te gast in Podium Boxtel. Onder leiding van zanger, pianist en gitarist Divan schotelt Hermitage het publiek een poëtische en muzikale avond voor.

In een wereld vol verleiding flirt Hermitage schaamteloos met de grenzen van het betamelijke. Maar na de zonde komt de val en lijkt redding ver weg. Op het podium vertelt de groep uit Gent met humor, anekdotes, liedjes en poëzie over de snelle weg naar beneden en de trage klim omhoog.

Het kleinkunstrepertoire van Hermitage heeft raakvlakken met pop, indie, chanson en singer-songwriter muziek. Hun teksten zijn pure poëzie die een geniaal huwelijk ondergaan met piano, gitaar, percussie en cello. Voor hun nieuwe programma werden zij gecoacht door Gerard van Maasakkers.

Hermitage bestaat naast zanger en tekstdichter Divan uit Carlo Vandenhende op cello en gitaar en Filip Verheecken op percussie en vibrafoon. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc, UITpunt Boxtel in de bibliotheek en aan de zaal en kosten 16,50 euro inclusief pauzedrankje.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Alfa Filipe Meubelmakerijdenberg Olieenzo Elan Bikes support Geerts advies Beleef Boxtel EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Remax-optimus Toverboom Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht buisman optiek