14:33:12    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 18 oktober 2013 15:29 uur, laatst gewijzigd op 18 oktober 2013 15:32 uur

Herfsttocht met boswachter Frans

Herfsttocht met boswachter Frans

Nu de kleur van bladeren aan bomen en struiken langzaam verandert in geel, rood of bruin is het een uitgelezen moment om de natuur in te trekken. De herfst is een seizoen van geuren en kleuren. Juist nu is de Kampina het mooist vindt boswachter Frans Kapteijns van Natuurmonumenten.

Kapteijns zegt dat hij inmiddels zelf in de herfst van zijn leven is beland; hij werd dit jaar zestig. Een extra leuke gelegenheid om er op uit te trekken en te genieten van de overvloed van geuren en kleuren die het najaar biedt in het bos.

Zondag 20 oktober kunnen liefhebbers om 11.00 en 14.00 uur met Kapteijns mee voor een anderhalf uur durende wandeling in Oisterwijk. Een warme jas en goede wandelschoenen zijn aan te raden. Na afloop staat een kopje koffie of thee met een versnapering klaar.

Met name de luisteraars van zijn wekelijkse radioprogramma Stuifmeel bij Omroep Brabant worden opgeroepen te komen luisteren hoe Kapteijns zijn passie overbrengt op anderen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: stuifmeel@omroepbrabant.nl. (Foto: Marc Cleutjens).

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek TopSlank Toverboom Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies Filipe EmielTechniek Huidtherapie Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Podium Boxtel