19:50:36    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 02 oktober 2011 09:38 uur, laatst gewijzigd op 02 oktober 2011 09:43 uur

Herfstfestijn in hartje Boxtel

Herfstfestijn in hartje Boxtel

Op de foto: In 2009 was de Reddingsbrigade ook aanwezig op de Markt om zich te presenteren. (Archieffoto Peter de Koning).

Op de Markt in Boxtel wordt zondag 2 oktober het jaarlijkse Herfstfestijn gehouden. Naast kunstroute de Rode Draad en een culinaire route zullen organisaties en verenigingen zich presenteren waarbij het belang van vrijwilligers centraal staat. Het Herfstfestijn duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

De Rode Draad en de culinaire route gingen zaterdag al van start. Bezoekers kunnen op 24 locaties kunst bekijken. Naast diverse galeries zijn onder meer woonhuizen, winkels en horecagelegenheden ingericht met allerlei kunstwerken. De volgende straten zijn opgenomen in de kunstroute: Markt, Oude Kerkstraat, Clarissenstraat, Burgakker, Rechterstraat, Stationsstraat, Prins Bernhardstraat, Baroniestraat, Ons Doelstraat en Kasteellaan. Aan de culinaire route nemen dit jaar twintig horecaondernemers deel. Bezoekers kunnen genieten van verrassende hapjes en drankjes.

Op de Markt is dit jaar aandacht voor vrijwilligers. Organisaties presenteren zich om het publiek te bereiken en te informeren. De vrijwilligers worden extra in het zonnetje gezet door reus Jas de Keistamper die hen om 15.00 uur met zijn gevolg officieel zal verwelkomen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek Geerts advies Doornmalen electro Elan Bikes support Olieenzo Filipe Podium Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Remax-optimus Meubelmakerijdenberg buisman optiek Café zaal Kloosterzicht