15:31:12    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 november 2014 12:22 uur, laatst gewijzigd op 14 november 2014 12:28 uur

Help Sint zijn code te vinden!

Help Sint zijn code te vinden!

Vorige week meldde Brabants Centrum al dat Sinterklaas de code kwijt is van zijn gloednieuwe iBoek, met daarin alle namen en wensen van de kinderen. Hopelijk is het probleem snel opgelost, want komende zondag is al de intocht in Boxtel. ,,De kinderen kunnen mij helpen met zoeken. Ik weet zeker dat het goed komt", aldus de Sint.

,,Een goede iPiet zorgt natuurlijk altijd voor een backup", vertelt Sinterklaas vanaf de pakjesboot via Skype. ,,Hij heeft de code in tien stukken geknipt en die heeft hij verstopt in tien verschillende winkeletalages ergens in het centrum van Boxtel. Weet je wat, ik maak er een speurtocht van voor de kinderen. Welke slimme speurder vindt voor mij de code?" In Brabants Centrum van donderdag 13 november is een formulier geplaatst met de betreffende etalages waar kinderen de vragen kunnen vinden om de code te ontcijferen.

Volgens Sinterklaas ligt de pakjesboot keurig op koers. Geheel volgens planning komen Sinterklaas en de Pieten in Boxtel aan op zondag 16 november, rond 12.30 uur bij de Deken de Wijsstraat op het grasveld bij de kanogoot. Daar wordt de goedheiligman verwelkomd door burgemeester Mark Buijs, presentator Marcel van Galen en ongetwijfeld vele honderden kinderen. In de hal van het gemeentehuis houdt de Sint tot 15.00 uur een receptie voor alle Boxtelse kinderen. Zij kunnen de gulle bisschop de hand schudden en ontvangen een traktatie. De winkels in het centrum zijn open. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa EmielTechniek Beleef Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij buisman optiek Remax-optimus Podium Boxtel Olieenzo Huidtherapie Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Filipe Elan Bikes support Doornmalen electro