08:22:56    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 16 januari 2013 09:10 uur, laatst gewijzigd op 16 januari 2013 09:11 uur

Harmonieën spelen in JRL

Harmonieën spelen in JRL

Op de foto: Vorige week liet Boxtel’s Harmonie al een voorproefje horen van het aanstaande concert tijdens een informele nieuwjaarsbijeenkomst voor leden en begunstigers.

Boxtel’s Harmonie en seniorenorkest Buchestelle verzorgen zondag 20 januari samen een gratis toegankelijke concertavond in de aula van het Jacob-Roelandslyceum. Het optreden begint om 19.30 uur

Onder leiding van dirigent William Linssen heeft Boxtel’s Harmonie een nieuw repertoire ingestudeerd met melodieuze programmamuziek als ’Saga Candida’, ’Godspeed!’ en ’Pilatus: Mountain of dragons’.

Op de lessenaar bij Buchestelle staat muziek uit de 18e-eeuwse komische opera ’Zémire et Azor’ van de Waalse componist André Gretry in een bewerking van Jos Moerenhout. Een van de delen daaruit is bekend geworden als de tune van het tv-programma Ontdek je plekje, waarmee de Avro in de jaren zeventig oude steden en dorpen in beeld bracht alsof de tijd er had stilgestaan.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo EmielTechniek Geerts advies Toverboom Doornmalen electro Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geld en Makelaardij Remax-optimus Elan Bikes support Filipe Huidtherapie Alfa Café zaal Kloosterzicht TopSlank