13:34:48    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 april 2014 19:13 uur, laatst gewijzigd op 30 april 2014 19:15 uur

Harmonieën laten Blanca varen

Harmonieën laten Blanca varen

Op de foto: De leegstaande wasserij Blanca op de hoek Baroniestraat/Spoortstraat in Boxtel wordt definitief geen cultuurcentrum nu ook de twee harmonieën afhaken. (Foto: Peter de Koning).

Nadat drie weken geleden Brabants Centrum publiceerde dat de vestiging van een nieuwe podiumzaal in de voormalige wasserij Blanca financieel onhaalbaar bleek, is het fabriekspand nu ook niet langer in beeld als repetitielokaal voor de twee Boxtelse harmonieën.

De besturen van de muziekkorpsen zijn deze week gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat verhuizing naar Blanca niet realiseerbaar is. Ook een alternatief en afgeslankt plan is niet op te brengen voor de harmonieën en daardoor is het project stopgezet. Dat meldt voorzitter Jos Geerts van de stuurgroep Cultuurcentrum Blanca in oprichting.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij TopSlank Olieenzo Doornmalen electro buisman optiek Huidtherapie EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Toverboom Filipe Remax-optimus Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen