02:41:14    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 27 maart 2013 11:52 uur, laatst gewijzigd op 27 maart 2013 11:53 uur

Hardlopen op Tweede Paasdag

Hardlopen op Tweede Paasdag

Op de foto: Ook dit jaar organiseert atletiekvereniging Marvel in samenwerking met Buurtsport Boxtel de Rabo Kidsrun: een wedstrijd van één kilometer voor basisschoolleerlingen. (Archieffoto: Peter de Koning).

De Boxtelse atletiekvereniging Marvel organiseert op Tweede Paasdag, maandag 1 april, de 37e editie van de Rabobank Paasloop. Deze wegwedstrijd bestaat onder andere uit een vijftien kilometerloop over een verhard parcours met start en finish bij de accommodatie van Marvel in sportpark Den Wielakker.

Het parkoers van de Paasloop is geheel verhard en voert de lopers langs de snelweg richting de wijk Boxtel-Oost. De wedstrijd bestaat uit vier ronden. De eerste ronde is 3,3 kilometer lang en de overige drie hebben een lengte van 3,9 kilometer. Wedstrijdatleten leggen een afstand af van 15 kilometer, recreatieve lopers kunnen finishen na iedere ronde en dus kiezen uit afstanden van 3,3, 7,2, 11,1 of 15 kilometer. Inschrijven is mogelijk via de website www.avmarvel.nl/paasloop of op 1 april vanaf 09.30 uur via het inschrijfbureau in het clubgebouw van Marvel. De start is om 10.30 uur.

Ook dit jaar wordt in samenwerking met Buursport Boxtel de Rabo Kidsrun georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit groep 3 tot en met 8. Deze loop gaat om 10.00 uur van start en is één kilometer lang. Op Tweede Paasdag kan de jeugd zich tot een kwartier voor de start inschrijven in het clubgebouw van Marvel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Podium Boxtel Elan Bikes support Doornmalen electro Alfa Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus TopSlank Beleef Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo