10:38:49    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 augustus 2013 08:50 uur, laatst gewijzigd op 15 augustus 2013 08:51 uur

Hardloopcursus bij Marvel

Hardloopcursus bij Marvel

Op de foto: Twee keer per jaar organiseert de Boxtelse atletiekvereniging Marvel een cursus hardlopen voor beginners. De deelnemers ontvangen hierbij een speciaal hardloopshirt. Deze groep ging in het voorjaar van start.

Start to Run, de landelijke hardloopcursus voor beginners die op allerlei locaties in Nederland wordt gehouden, gaat vanaf zaterdag 7 september ook weer van start bij de Boxtelse atletiekvereniging Marvel. Door middel van zes bijeenkomsten op zaterdagochtend leren beginners alle aspecten van het hardlopen.

De trainingen op de atletiekbaan van Marvel duren van 09.30 tot 11.00 uur en bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na zes weken zijn de deelnemers in staat in hun eigen tempo drie kilometer achter elkaar te rennen en er wordt veel aandacht besteed uit warming-up, rek- en strekoefeningen en de cooling-down. Deelnemers krijgen ook uitleg van een fysiotherapeut, sportdiëtist, sportarts en schoendeskundige.

De kosten voor het programma Start to Run bedragen 45 euro (inclusief hardloopshirt en een aantal hardlooptijdschriften). Mensen kunnen zich aanmelden via www.starttorun.nl. Bij locatie moet Boxtel, atletiekvereniging Marvel worden aangevinkt. Meer informatie: www.avmarvel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Elan Bikes support Remax-optimus Podium Boxtel TopSlank buisman optiek Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Huidtherapie Olieenzo