18:08:18    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 16 april 2011 10:19 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2012 14:54 uur

Hagenaars Onderhoud failliet

De rechtbank in ’s-Hertogenbosch heeft vorig week het faillissement uitgesproken van het Boxtelse bedrijf Hagenaars Onderhoudsgroep, sinds enkele jaren onderdeel van Gebroeders Van der Plas in Rosmalen. De economische malaise in de bouwsector als gevolg van de recessie vormen de oorzaak van de problemen. De twaalf medewerkers hebben hun ontslag gekregen.

Directeur Hans van der Plas van Hagenaars wilde deze week niet reageren toen hij werd geconfronteerd met het faillissement van het Boxtelse onderhoudsbedrijf. Volgens een woordvoerster van curator Willem Berendsen in ’s-Hertogenbosch hebben de twaalf personeelsleden vorig week direct hun ontslag gekregen: ,,Om hen in de gelegenheid te stellen snel een uitkering aan te vragen bij het UWV. Mogelijkheden voor een doorstart zijn er niet.”

De firma Hagenaars ontwikkelde zich de voorbije jaren van een schildersbedrijf in de woning- en utiliteitsbouw tot een onderneming die complete onderhoudswerkzaamheden verricht. Enkele jaren geleden ging directeur-eigenaar Pietjan Hagenaars met pensioen en verkocht hij zijn bedrijf aan Gebroeders Van der Plas in Rosmalen. De Boxtelse vestiging bleef voortbestaan onder de vertrouwde naam.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Filipe Geerts advies EmielTechniek Beleef Boxtel TopSlank Remax-optimus Huidtherapie Olieenzo