14:45:12    maandag, 16 september 2019
brabants centrum logo
Zondag, 05 januari 2014 12:21 uur, laatst gewijzigd op 05 januari 2014 13:02 uur

Haaren huldigt vrijwilliger uit Esch

Haaren huldigt vrijwilliger uit Esch

Op de foto: Desirée Timmermans uit Esch (links) is zondag gehuldigd als vrijwilliger van het jaar in Haaren. Rechts burgemeester Jeanette Zwijnenberg. (Foto: Albert Stolwijk).

Haaren heeft tijdens haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie vier vrijwilligers uit de gemeente in het zonnetje gezet. Uit ieder dorp is iemand gekozen. Desirée Timmermans-Bekkers uit Esch werd vrijwilliger van het jaar 2013 in de categorie ’maatschappelijke dienstverlening’.

Timmermans zet zich in voor de organisatie Vrijwillige Terminale Zorg, waarvoor zij gemiddeld zes uur per week beschikbaar is voor verzorgers en mensen die ernstig ziek zijn. Ook is zij al 15 jaar actief in het bestuur van de Sint-Willibrordusparochie. Zo verzorgt ze trouw- en begrafenismissen en begeleidt ze bedevaarten naar Lourdes.

Mari van Heeswijk uit Helvoirt werd gekozen als vrijwilliger van het jaar in de categorie ’mantelzorg’, Roland van de Pas uit Biezenmortel in de categorie ’sociaal-cultureel werk’ en Johan van Osch uit Haaren in de categorie ’sport’.

 

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht