13:37:34    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 januari 2013 13:24 uur, laatst gewijzigd op 06 januari 2013 13:37 uur

Haaren huldigt inwoners Esch

Burgemeester Frans Ronnes van Haaren heeft zondag tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis vier Essche sporters gehuldigd. Ook werd mantelzorger Dien Kurstjens- van Griensven uit Esch in het zonnetje gezet.

De vier Esschenaren die werden gehuldigd zijn Jack van Bragt, Adrie Verhoeven, Silvia Verhoeven en Jeroen van de Ven. Ze maken deel uit van het Sint-Willebrordusgilde en wonnen in 2012 het Nederlands korpskampioenschap geweerschieten.

Dien Kurstjens werd als vrijwilliger gehuldigd omdat ze jarenlang haar zieke echtgenoot Theo verzorgde en na zijn dood in 2006 betrokken was bij allerlei sociaal-maatschappelijke activiteiten in woonzorgcentrum Sint-Jozef. De mantelzorgster is bovendien de steun en toeverlaat van twee buurvrouwen die ze graag helpt.

Lees meer over de huldiging in Brabants Centrum van donderdag 10 januari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Filipe Geerts advies Remax-optimus EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel TopSlank