05:08:41    dinsdag, 04 augustus 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 oktober 2013 19:04 uur, laatst gewijzigd op 23 oktober 2013 19:07 uur

Haaren heeft weer burgemeester

Haaren heeft weer burgemeester

Op de foto: Jeannette Zwijnenburg sloot woensdag haar eerste vergadering met een hamerklap. Ze werd tijdens de raadsvergadering geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Haaren. (Foto: Albert Stolwijk).

Jeannette Zwijnenburg werd woensdagmiddag officieel geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Haaren tijdens een buitengewone raadsvergadering. In een volle raadzaal kreeg ze de ambtsketen omgehangen, de raadshamer werd overgedragen en ze ondertekende de akte waardoor ze zich officieel burgemeester mag noemen.

De raadsvergadering bestond verder uit toespraken van Commissaris van de Koning Wim van de Donk, plaatsvervangend voorzitter van de raad Wil van Pinxteren, loco-burgemeester Johan van den Brand, gemeentesecretaris Joan van den Akker, voorzitter van de kring van burgemeesters Brabant Noordoost Jetty Eugster, echtgenoot Leo Zwijnenburg en de kersverse burgemeester zelf.

Zwijnenburg gaf aan ’trots te zijn op het feit dat ze Haaren, de Tuin van Brabant, mocht gaan dienen’. Ook over Frans Ronnes, de voormalige burgemeester die ook aanwezig bij de installatie, had ze lovende woorden. ,,De laagdrempeligheid die hij in de gemeente Haaren bevorderde, zal ik zeker overnemen.”

Lees meer over de installatie van Jeannette Zwijnenburg in Brabants Centrum van donderdag 24 oktober.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Alfa TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Elan Bikes support Podium Boxtel Toverboom Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro buisman optiek EmielTechniek Huidtherapie