13:55:37    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 juni 2014 11:03 uur

Grote raskattenshow in Boxtel

De landelijke kattenvereniging Mundikat houdt zondag 22 juni in sportcomplex De Braken een kattententoonstelling. Niet alleen heeft de show een internationaal gezelschap aan keurmeesters, maar komen de katten en hun baasjes zelf ook uit diverse Europese landen. De organisatie verwacht op deze show zo’n 370 katten.

Zoals tijdens iedere show zijn ook in De Braken veel verschillende rassen te bewonderen, van groot tot klein, van langharige exemplaren tot naaktkatten. Naast de katten zijn ook stands te bezoeken waar men informatie kan krijgen over verschillende rassen en hun karaktereigenschappen.

De kattenshow van Mundikat is zondag vanaf 09.30 tot 17.30 uur te bezoeken. Omstreeks 16.00 uur is er een showverkiezing. Toegangskaarten kosten vier euro, kinderen betalen één euro. Kinderen tot en met 12 jaar die een tekening of kleurplaat meenemen, hebben gratis toegang.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geerts advies EmielTechniek Huidtherapie Olieenzo Podium Boxtel Toverboom Beleef Boxtel Elan Bikes support Doornmalen electro Filipe