12:44:35    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 30 augustus 2013 16:10 uur, laatst gewijzigd op 30 augustus 2013 16:15 uur

Grote informatiemarkt KBO

Grote informatiemarkt KBO

De plaatselijke afdelingen van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) houden zaterdag 31 augustus een groots opgezette zorginformatiemarkt in Boxtel. De markt is bedoeld voor de ongeveer 2.500 senioren die in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel zijn aangesloten bij de KBO, maar ook andere ouderen zijn die dag welkom in en rond gemeenschapshuis De Walnoot.

Volgens de KBO's bestaat er grote behoefte aan informatie onder senioren. Om die reden wordt in De Walnoot een groots opgezette markt gehouden waar tal van zorgaanbieders een kraam inrichten en informatie gaan verstrekken.

Het kan gaan om zorginstellingen zoals Zorggroep Elde, maar ook thuiszorgorganisaties als Vivent en Standby. Ook de gemeente Boxtel, loket WegWijs, ContourdeTwern, de WensAmbulance Brabant, de Voedselbank, opticiens en audiciens worden verwacht.

Verder worden tijdens de eerste zorginformatiemarkt ook lezingen en workshops gehouden. ,,Het kan gaan om lezingen die voor alle bezoekers interessant kunnen zijn, maar ook inleidingen die we in de kleinere zalen van De Walnoot houden en meer gericht zijn op specifieke onderwerpen”, aldus secretaris George Bogaerts.

De zorginformatiemarkt gaat op 31 augustus om 11.00 uur van start. Verder wordt in elk geval wethouder Tossy de Man verwacht als vertegenwoordiger van het gemeentebestuur. Kinderen die op de markt aanwezig zijn, kunnen zich vermaken met spelletjes. (Foto: KBO Brabant).

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus TopSlank Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Filipe Doornmalen electro Elan Bikes support buisman optiek Alfa Olieenzo Toverboom EmielTechniek Podium Boxtel Huidtherapie Geerts advies