11:05:40    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 april 2014 11:54 uur, laatst gewijzigd op 01 april 2014 11:56 uur

Grote boekenbeurs in Blanca

Grote boekenbeurs in Blanca

Op de foto: Vele duizenden boeken, strips, tijdschriften, elpees, cd's en dvd's worden 5 en 6 april te koop aangeboden in de voormalige Blanca-wasserij in Boxtel. Deze week zijn de laatste boeken geselecteerd. (Foto: Marc Cleutjens).

Na enkele jaren van afwezigheid wordt zaterdag 5 en zondag 6 april de traditionele boeken-, cd- en platenbeurs van de Vincentiusvereniging Boxtel weer gehouden. De beurs, die vroeger plaatsvond in de noodlokalen van basisschool De Vorsenpoel, heeft een nieuw en vooral ook zeer ruim onderkomen gevonden: de voormalige wasserij Blanca aan de Baroniestraat 105-107.

Tot 2009 organiseerde de Vincentiusvereniging jaarlijks een beurs bij De Vorsenpoel. Tijdens de zoektocht naar een nieuw onderkomen, kwam de Vincentiusvereniging in contact met ondernemer Bernard Vekemans, de eigenaar van Blanca aan de Baroniestraat. Hij stelde het industriële complex, dat momenteel in beeld is voor een cultureel centrum, geheel belangeloos ter beschikking, zodat de beurs na vijf jaar kan terugkeren op de Boxtelse evenementenkalender.

Het assortiment is enorm. In wasserij Blanca worden duizenden boeken, cd’s en platen in uiteenlopende genres voor lage prijzen aangeboden. De beurs vindt plaats op zaterdag 5 april van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 6 april van 10.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt één euro, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 3 april.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Remax-optimus EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Alfa Toverboom buisman optiek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Filipe Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen