07:55:18    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 04 augustus 2013 11:51 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2013 22:14 uur

Grootse plannen De Pagaai

Grootse plannen De Pagaai

Elk jaar wordt voor mensen met een beperking die in De Munsel wonen een kanomiddag georganiseerd vereniging De Pagaai. In 2013 is dat niet anders, maar de Boxtelse kanovereniging heeft meer plannen. Vanaf het nieuwe seizoen wil de vereniging een permanente catamaran hebben zodat rolstoelers elke zaterdag en zondag kunnen genieten van een vaartocht over de Dommel.

Om dit initiatief te kunnen uitvoeren moeten twee nieuwe Canadese kano’s worden aangeschaft. Deze worden voorzien van een stalen frame en vlonders en bieden daarna plaats aan twee rolstoelen en vier begeleiders. De Pagaai heeft een beroep gedaan op het coöperatief dividend van Rabobank Dommel & Aa. Via de website van de bank kan gestemd worden.

Om zelf geld te vergaren, is de kanovereniging gestart met een inzamelingsactie. Op woensdagmiddag, zaterdag en zondag kan men gebruikte inkt- en tonercartridges alsmede oude mobiele telefoons inleveren. Ook zijn inzamelboxen beschikbaar die belangstellende bedrijven kunnen plaatsen in hun pand. Meer informatie: info@depagaai.nl.

Zondag 1 september van 12.00 tot 17.00 uur maken de bewoners van woongroep De Munsel hun jaarlijkse vaartocht over de Dommel. De kanovereniging is nog op zoek naar vrijwilligers om hen te begeleiden. Aanmelden kan bij Els Russon via e-mailadres: els.russon@swzzorg.nl of bij Eddy van Hummel: vanhummel@home.nl. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Podium Boxtel Beleef Boxtel Remax-optimus Filipe Doornmalen electro Alfa Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Toverboom Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie