04:06:24    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 31 augustus 2011 19:43 uur, laatst gewijzigd op 31 augustus 2011 19:44 uur

Groot onderhoud op Keulsebaan

Groot onderhoud op Keulsebaan

De rijbaan van de Keulsebaan en de Boxtelseweg rond A2-afrit 26 wordt komend weekeinde opnieuw geasfalteerd. De oprit naar Eindhoven blijft via een korte omleidingsroute via Peerkesbos open, net als de afrit vanuit Eindhoven.

Volgens projectleider Peter van den Oetelaar van de gemeente Boxtel staan de werkzaamheden al sedert 2009 op de agenda, maar is het project telkens uitgesteld doordat ook Rijkswaterstaat werkzaamheden bij afrit 26 wil uitvoeren.

Uiteindelijk heeft Boxtel besloten het karwei in te plannen voor 3 en 4 september, mede doordat Rijkswaterstaat haar werkzaamheden bleef uitstellen. Inmiddels is duidelijk dat de wegbeheerder de op- en afritten van de A2 twee weken later gaat asfalteren en dus opnieuw stremmingen en omleidingen nodig zijn.

Van den Oetelaar benadrukt dat Boxtel komend weekeinde goed bereikbaar blijft. Verkeer kan kiezen voor afrit 25 (Sint-Charles), mede doordat de Bosscheweg deze week nog niet is afgesloten in zuidelijke richting. Daarnaast kan verkeer vanuit Eindhoven ook afrit 26 gebruiken om naar Boxtel of Liempde te rijden. De oprit naar Eindhoven blijft open doordat via het Peerkesbos een tijdelijke doorsteek wordt gemaakt.

De oprit naar en de afrit vanuit ’s-Hertogenbosch gaan komend weekeinde dicht. Verkeer wordt omgeleid via afrit 27 (Best).

Later dit najaar keren de asfaltmachines terug naar Boxtel. Dan is de Keulsebaan tussen de rotondes De Goor en Everbos aan de beurt voor een opknapbeurt.

Meer informatie over actuele wegwerkzaamheden staat op www.boxtel.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel TopSlank Doornmalen electro Geerts advies Toverboom buisman optiek Olieenzo Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Remax-optimus