16:26:07    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 06 augustus 2014 08:47 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2014 08:48 uur

Groene Poort in 'Hallo Holland'

Groene Poort in \'Hallo Holland\'

Op de foto: Directeur René Fraaije van De Groene Poort geeft uitleg over het oertijdmuseum. Zondag 10 augustus is het museum te zien in het televisieprogramma Hallo Holland.

In het televisieprogramma Hallo Holland, dat wekelijks op RTL 4 te zien is, wordt stilgestaan bij Nederlandse gemeenten en gekeken hoe het is om daar te wonen, werken en leven. Vrijdag 18 juli werden opnames gemaakt bij De Groene Poort; zondag 10 augustus is de uitzending.

Tijdens de opnames vertelde directeur René Fraaije wat het oertijdmuseum zo uniek maakt. Ook de activiteiten en de lopende expositie over solargraphs worden belicht. ,,Doel van het item is het museum te presenteren als een van de mooiste, leukste en meest educatieve plek van de provincie, in het hart van een prachtige omgeving”, zo is in het script te lezen.

Zondag 10 augustus om 11.30 uur wordt het item over De Groene Poort in het programma Hallo Holland Noord-Brabant uitgezonden. De herhaling vindt plaats op zaterdag 16 augustus om 15.35 uur op RTL 4.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg TopSlank buisman optiek Huidtherapie Remax-optimus Olieenzo EmielTechniek Toverboom