01:10:33    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 24 oktober 2012 17:23 uur, laatst gewijzigd op 28 oktober 2012 13:34 uur

Groene Handdruk voor SPPiLL

Groene Handdruk voor SPPiLL

Op de foto: Désiré van Laarhoven en Michaél Michiels kregen de Groene Handdruk uit handen van Jeroen Naaijkens. (Foto: Albert Stolwijk).

Michaél Michiels en Désiré van Laarhoven van Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) zijn woensdag verrast met een Groene Handdruk. Uit handen van Jeroen Naaijkens van de Streekraad kreeg het tweetal een trofee en een geldbedrag.

Het tweetal kreeg de trofee uitgereikt in herberg Het Wapen van Liempde waar woensdag 45 personen uit heel Europa samen kwamen tijdens de conferentie van Rural Alliances. Van Laarhoven en Michiels gaven de groep informatie over de activiteiten van SPPiLL en verzorgden aansluitend een rondleiding door het centrum en buitengebied van Liempde.

Van Laarhoven en Michiels zijn beiden al jaren betrokken bij diverse projecten in Liempde en stonden onder meer aan de basis van het project Op Liemt Gemunt.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe Huidtherapie Geerts advies EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij buisman optiek Olieenzo Elan Bikes support Remax-optimus Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Toverboom Alfa TopSlank