15:55:19    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 05 juli 2011 15:45 uur, laatst gewijzigd op 05 juli 2011 15:52 uur

Groen licht voor atriumwoningen

Groen licht voor atriumwoningen

Op de foto: Zicht op de wijk Zonnegolven. Aan de straat Zonnestraal worden acht atriumwoningen gebouwd. (Foto: Albert Stolwijk).

Atrium Woningen Boxtel Stichting, kortweg AWBS, gaat binenkort acht zeer duurzame huizen bouwen in de wijk In Goede Aarde. De zogeheten atriumwoningen moeten de meest duurzame woningen in de nieuwbouwwijk worden.

De atriumwoningen worden gebouwd volgens het principe van collectief particulier opdrachtgevenschap (cpo) en kunnen door de toekomstige eigenaren geheel naar eigen smaak ingedeeld worden. Volgens voorzitter Stefan de Nijs van AWBS worden de atriumwoningen gebouwd als tweekappers.

De plannen voor de bouw van de atriumwoningen dateren al van 2007. Deze week zette zowel wethouder Peter van de Wiel als Stefan de Nijs en Joop Brands van AWBS de handtekening onder een intentieovereenkomst. De stichting gaat nu kopers werven voor het project.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 6 juli. Meer informatie: www.atriumboxtel.nl

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Podium Boxtel Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Geerts advies Beleef Boxtel Remax-optimus Geld en Makelaardij buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Filipe TopSlank Huidtherapie Toverboom