02:51:02    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 17 november 2014 16:38 uur, laatst gewijzigd op 23 november 2014 12:24 uur

Gratis naar Bonds Goes Pop

Gratis naar Bonds Goes Pop

Op de foto: In 2011 voerde de Gildenbondsharmonie de eerste editie van het promconcert Bonds Goes Pop uit. (Foto: Albert Stolwijk).

De Gildenbondsharmonie vertolkt zaterdag 22 november een promconcert onder de titel Bonds Goes Pop 2. Vóór de pauze vertolkt het blaasorkest in de Tijberzaal van het Baanderherencollege een licht-klassiek repertoire. In het tweede deel komen nummers uit de Top 2000 voorbij. Drie abonnees van Brabants Centrum hebben twee gratis kaartjes gewonnen: Ans van Grinsven, Justine Janssen en Betsie van Wijck. Zij krijgen hun kaartjes thuisbezorgd.

Instrumentaal wordt gesoleerd door euphoniumspeler Rodin Rosendahl in een ouderwetse Valse Brillante van Herbert Clarke. Het programma voor de pauze bestaat verder onder meer uit de populaire ouverture Die Schöne Galathee en een flitsende dans van Aram Khatchaturian. Na de pauze schakelt de harmonie in samenwerking met een combo over naar de Top 2000. Disco, Nederlandstalig, golden oldies: ze komen allemaal voorbij met vocalisten Muriel van Eersel, Lenneke van Uden en Wouter van Aert.

De kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 12,50 euro bij leden van de harmonie, bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat), cadeauwinkel Chiccadeau (Breukelsestraat) en via info@gildenbonds.nl. De kaartjes dienen tevens als consumptiebon voor de afterparty door Big Band Boxtel. Aan de zaal kosten toegangsbewijzen 15 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Elan Bikes support Remax-optimus Filipe Podium Boxtel Geerts advies Alfa Huidtherapie Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht buisman optiek TopSlank Olieenzo Toverboom