14:28:58    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 juli 2012 11:53 uur, laatst gewijzigd op 13 juli 2012 12:16 uur

Glitter en ballonnen op weekmarkt

Glitter en ballonnen op weekmarkt

Op de foto: Tijdens de markt in Boxtel waren er extra activiteiten georganiseerd, zoals schminken. (Foto: Gerard Schalkx).

Naast de gebruikelijke kramen op de Boxtelse weekmarkt was er vrijdag ook voor de jeugd een standje ingericht. Kinderen konden zich laten schminken, een glittertatoeage laten zetten en meedoen aan een ballonnenwedstrijd.

Jaarlijks organiseert de gemeente Boxtel tijdens de zomervakantie extra activiteiten voor de jeugd op de weekmarkt. ,,Zo kunnen de kinderen zich ook vermaken, terwijl de ouders boodschappen doen”, aldus Conny van Aarle, beleidsmedewerker van de gemeente Boxtel.

Vooral de glittertatoeages zijn populair onder de jeugd. Teun Doggen kiest voor een aapje, dat met een sjabloon, lijm en bruin glitter op zijn arm wordt gezet. Hij gaat wel vaker naar de markt. ,,Dan ga ik met mijn oma vis halen voor de lunch.”

Vrijdag 20 juli staat er voor de jeugd een springkussen op de markt. Een week later, op vrijdag 27 juli, komen een clown en goochelaar langs.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel EmielTechniek Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Filipe Huidtherapie Remax-optimus buisman optiek Toverboom Alfa TopSlank Meubelmakerijdenberg