19:43:44    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 29 augustus 2014 14:57 uur, laatst gewijzigd op 02 september 2014 16:05 uur

Gildenbonds houdt Kasteelconcert

Gildenbonds houdt Kasteelconcert

De Gildenbondsharmonie neemt zondag 7 september tijdens het jaarlijkse Kasteelconcert afscheid van Sander Teepen. De dirigent was bijna tien jaar werkzaam bij het Boxtelse orkest. Hij wordt voorlopig waargenomen door Paul van Gils.

Tijdens de Kasteelconcert dirigeren Teepen en Van Gils beide een deel van het muziekprogramma dirigeren. Het gaat om werken van onder meer Franz von Suppé, Serge Lancen en Philip Sparke. Onder leiding van Mari van Gils zal de Big Band een reeks herkenbare hits vertolken, daarbij muzikaal ondersteund door een aantal zangeressen. De aspirant-muzikanten van de Gildenbondsharmonie treden op onder leiding van Anneloes Hobé, het leerlingenorkest verzorgt met dirigent Britt van den Dungen een openingsoptreden.

Het Kasteelconcert wordt aangegrepen om een nieuw sponsor- en donateursbestand op te bouwen. ,,Jammer genoeg lijkt het erop dat ook de muziekverenigingen in Boxtel getroffen gaan worden door nog verdere bezuinigingen op de gemeentesubsidie. We zullen dus steeds actiever moeten worden om onze Gildenbondsharmonie op andere manieren financieel gezond te houden.”

Het Kasteelconcert begint zondag 7 september om 14.00 uur. Bij slecht weer wijken de muzikanten uit naar de Tijberzaal van het Baanderherencollege. (Foto: Marc Cleutjens)

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Beleef Boxtel Huidtherapie Remax-optimus TopSlank Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies Toverboom Geld en Makelaardij Olieenzo Filipe Doornmalen electro Alfa buisman optiek Podium Boxtel