00:49:52    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 24 augustus 2014 21:01 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2014 21:02 uur

Giant-Shimano mist eerste plaats

Giant-Shimano mist eerste plaats

Giant-Shimano is er zondag niet in geslaagd de tweede etappe in La Vuelta te winnen. Sprinter John Degenkolb, ploegmaat van Koen de Kort, werd tweede.

De tweede etappe in de Ronde van Spanje was 174 kilometer lang en voerde van Algeciras nabij Gibraltar naar San Fernando, waar een massasprint de beslissing bracht. Niet favoriet Degenkolb won, maar de Fransman Nacer Bouhanni van FDJeux.

Koen de Kort zag het befaamde sprinttreintje waarmee Giant-Shimano doorgaans zo succesvol is, mislukken. Op de meet kwam Degenkolb tekort om het Bouhanni moeilijk te maken. ,,Erg teleurgesteld vandaag", reageerde De Kort op Twitter. ,,Een aantal dingen moet beslist beter. John Degenkolb is namelijk heel erg snel."

De derde etappe voert maandag van Cadiz naar Arcos de la Frontera. De Kort staat 33e in het algemeen klassement, dat wordt aangevoerd door de Spanjaard Alejandro Valverde. Het verschil bedraagt 16 seconden. (Foto: Marc Cleutjens)

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Toverboom Doornmalen electro EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Alfa Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Elan Bikes support Remax-optimus Filipe Podium Boxtel TopSlank Huidtherapie