20:18:34    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 07 juli 2013 10:44 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2013 10:45 uur

Gezellige markt Makerskamer

Gezellige markt Makerskamer

Op de foto: De tweedehands markt van de Makerskamer in de Boxtelse wijk Breukele trok zaterdag aardig wat belangstellenden. (Foto: Peter de Koning).

De tweedehands markt van de Makerskamer zorgde zaterdagmiddag in Boxtel voor een gezellige drukte. Het pleintje achter de Voedselbank, aan het Ronduutje, was aardig gevuld met volgepakte tafels en kleden.

Vele tientallen bezoekers slenterden langs de koopwaar. Kleren, huisraad en speelgoed verwisselden van eigenaar, koffie en koeken vonden gretig aftrek, hier en daar werd flink bijgekletst. Het prachtige zomerweer deed de rest. Het initiatief voor de markt kwam van het zoontje van wijlen Henk Voermans, die als vrijwilliger nauw betrokken was bij de Makerskamer. Met de tweedehands markt werd de onlangs overleden bewoner van de wijk Breukelen herdacht.

 

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Elan Bikes support Alfa Toverboom Olieenzo Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro buisman optiek TopSlank Huidtherapie Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen