08:22:07    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 29 juli 2012 13:30 uur, laatst gewijzigd op 30 juli 2012 09:37 uur

Gezellige braderie Dennenoord

Gezellige braderie Dennenoord

Op de foto: De braderie op chaletpark Dennenoord trok zondag doorlopend publiek dankzij het fraaie weer. (Foto: Peter de Koning).

Een groot aantal, veelal trouwe bezoekers, wist zondag weer de weg te vinden naar Nergena, waar op chaletpark Dennenoord de traditionele braderie gehouden werd. Zonnig, maar niet té warm weer bleek ideaal voor een bezoekje aan de ruim vijfendertig goed gevulde kramen, die aan elk wat wils boden.

De koopjesjager, maar ook de snuffelaar en de hobbyist, ieder kon zijn hart ophalen. Van oude platen, huisraad en speelgoed tot sieraden en lingerie; het was er allemaal. Het parkeerterrein én de wegen in de omtrek van het recreatiepark waren continu bezet.

Ook een groot aantal fietsers wist de weg naar Nergena te vinden. De standhouders waren tevreden. De hele dag door was het gezellig druk. Naast hobbyisten en kooplui waren er ook idealisten te vinden onder de standhouders. ,,Veel mensen treffen elkaar hier elk jaar. De gezelligheid is minstens net zo belangrijk als de verkoop”, aldus exploitant Piet van Erp van Dennenoord.

Auteur: Margo Bartelds

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Olieenzo Doornmalen electro EmielTechniek Geerts advies Huidtherapie Remax-optimus