04:17:48    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 02 juli 2011 20:10 uur, laatst gewijzigd op 02 juli 2011 20:12 uur

Gezellig shoppen tijdens eerste scholierenkoopavond

Gezellig shoppen tijdens eerste scholierenkoopavond

De eerste scholierenkoopavond van Snelders Thuiskantoor aan de Rechterstraat in Boxtel heeft veel belangstellenden getrokken. Veel (toekomstige) scholieren van het Jacob-Roelandslyceum en het Baanderherencollege kwamen af op de koopavond waaraan ook andere enthousiaste winkeliers meededen.

Naast initiatiefnemer Snelders Thuiskantoor namen rijwielhandel Jack Leijten, Bakker Bart en De Kralenshop deel aan de scholierenkoopavond. Een deejay zorgde voor lekker swingende discomuziek. Samen presenteerden de ondernemers tal van leuke aanbiedingen die van pas kunnen komen tijdens het aankomende schooljaar.

Op de foto zoeken Lieke en Pleunie van Brunschot met hun ouders naar kantoorartikelen in de winkel van Snelders Thuiskantoor. Lieke (links) zit in de tweede klas van het JRL, Pleunie gaat naar de brugklas op dezelfde school. (Foto: Albert Stolwijk).

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Olieenzo Toverboom Huidtherapie Doornmalen electro TopSlank Geerts advies Alfa Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Filipe Uitvaartonderneming Bijnen