17:18:31    vrijdag, 28 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 11 november 2011 16:54 uur, laatst gewijzigd op 13 november 2011 16:10 uur

Gevelletters sieren Croonpassage

Gevelletters sieren Croonpassage

Op de foto: De Croonpassage is sinds vrijdagmiddag duidelijk herkenbaar dankzij de plaatsing van gevelletters. (Foto: Peter de Koning).

De ingang van de Croonpassage is sinds vrijdagmiddag voorzien van gevelletters. De letters werden geplaatst aan de Marktzijde om de winkelpassage meer onder de aandacht te brengen bij het winkelend publiek.

De winkeliers namen het initiatief voor de gevelletters. In overleg met verhuurder Bouwfonds werd besloten om het winkelgebied beter te profileren. ,,Het was voor mensen onduidelijk dat De Croon ook op het gebied van winkelen veel mogelijkheden heeft”, vertelt ondernemer Martijn Jansen van kledingzaak La Gare Clothing. ,,Eerder hebben we al banieren opgehangen en in het voorjaar komen er nog plantenbakken te staan. We willen de Croonpassage sfeervoller maken.”

Met de gevelletters hopen de initiatiefnemers een betere én duidelijkere doorloop te creëren. Jansen: ,,De Croon hoort ook bij het Boxtelse centrum en dat wordt hiermee extra benadrukt.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Podium Boxtel Geerts advies Olieenzo Remax-optimus Huidtherapie Toverboom Geld en Makelaardij TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek buisman optiek Meubelmakerijdenberg Filipe