02:51:03    dinsdag, 18 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 12 januari 2015 15:32 uur, laatst gewijzigd op 12 januari 2015 15:36 uur

Gevarieerd Dommelland Live

Gevarieerd Dommelland Live

De uitzending van Dommelland Live, het programma dat wekelijks op dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur te zien is op Omroep Dommelland (kanaal 47 Ziggo), is zeer gevarieerd. Zo wordt aandacht besteed aan de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs, carnaval, breakdance en artiest Harry Hendriks.

Terwijl veel mensen zich al voorbereiden op een gezellige carnaval, anderen druk bezig zijn met het uitvoeren van hun passie of beroep; breakdance, of samen muziek maken, gebeuren er ook zaken in de wereld die iedereen de adem even doet stokken.

Cartoonist Maarten Melis tekende als reactie op de aanslag op Charlie Hebdo een cartoon. Wat is zijn visie op deze situatie en hoe raakt dit hem als cartoonist? De voorzitter van de moskee in Boxtel, Hamid Omair hadden we ook uitgenodigd, tegelijkertijd nam hij zelf ook al contact met ons op om samen van gedachten te wisselen over de Islam en het gebeuren in Parijs.

Ook brengen jeugdprinses Maxi en haar adjudant Meike van Ploegersland brengen een bezoek aan de studio. In Liempde loopt het storm met de kaartverkoop van de zittingsavonden. Bestuurslid Reggie van Genuchten legt uit wat het geheim van dit succes is.

Ranil van Peperstraten en Tom van Duijnhoven zijn breakdancetalenten en laten dat bij Omroep Dommelland zien. Hoe diep zit hun passie en wat brengt het hen?

Deze uitzending wordt afgesloten met muzikale alleskunner Harry Hendriks. Hij geeft een liveoptreden en geeft een miniworkshop aan de gasten van Dommelland Live met bijzondere instrumenten. een live optreden van Harry, én Harry Hendriks gaat de gasten en de presentator een mini workshop geven met hele bijzondere instrumenten! (Foto: Ronald Rietman).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Remax-optimus TopSlank Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Filipe Olieenzo Huidtherapie Toverboom buisman optiek