12:37:53    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 mei 2011 17:04 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2011 22:18 uur

Geslaagd ondernemersontbijt

Geslaagd ondernemersontbijt

Op de foto: Het vijfde ondernemersontbijt vond donderdag 19 mei plaats in het bedrijfsrestaurant van de WSD-Groep in Boxtel. (Foto: WSD-Groep).

Het vijfde ondernemersontbijt vond donderdag plaats in het bedrijfsrestaurant van de WSD-Groep in Boxtel met als thema beveiliging. Het ontbijt, bedoeld voor zowel de ondernemingen op bedrijventerrein Ladonk als andere bedrijven in Boxtel, werd gehouden door Parkmanagement Boxtel waar ook de gemeente deel van uitmaakt.

Het ochtendprogramma stond geheel in het teken van beveiliging, waarbij werd samengewerkt door de politie, brandweer, het lokale beveiligingsbedrijf, de RTR in Eindhoven en gastheer WSD. Ongeveer veertig tot vijftig  Boxtelse ondernemers genoten van het ontbijtbuffet, terwijl zij door enkele sprekers geïnformeerd werden over verschillende zaken.

De onderwerpen en vraagstukken die aan bod kwamen waren onder meer: Hoe werkt de Stichting Beveiliging? de resultaten van het in gebruik nemen van camera’s, de hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen en de korting op verzekeringspremies. ,,Het was een geslaagde en efficiënte bijeenkomst”, aldus Patricia Schuurmans van Parkmanagement Boxtel. ,,Zo kost het ondernemers relatief weinig tijd en worden ze toch van waardevolle informatie voorzien."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies TopSlank Geld en Makelaardij Doornmalen electro Podium Boxtel Filipe EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Olieenzo Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie