09:37:40    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 17 maart 2014 12:25 uur, laatst gewijzigd op 17 maart 2014 17:30 uur

Generatietuin op veld Apollopad

Generatietuin op veld Apollopad

Op het grasveld tegenover de Kinderboerderij aan het Apollopad wordt eind maart gestart met de herinrichting van het terrein. Er komen onder meer een trapveld, bloementuin, boomgaard en speeltuin.

Het terrein moet toegankelijk worden voor alle doelgroepen, de gemeente Boxtel heeft het dan ook over een generatietuin. ,,Een gebied waar zowel kinderen als ouderen terecht kunnen", legt wethouder Tossy de Man uit. ,,De bloementuin en boomgaard zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Ze kunnen daar rustig doorheen wandelen of op een bankje zitten. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en op het trapveldje."

In de eerste fase worden de contouren van het terrein uitgezet en grondwerk verricht. Ook de speeltuin en het voetbalveldje worden in orde gemaakt. In de tweede fase worden boomgaard en bloementuin ingericht. De gemeente Boxtel hoopt dat het eerste deel van het plan in april is afgerond.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Elan Bikes support Beleef Boxtel Huidtherapie TopSlank Alfa Filipe Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij EmielTechniek Geerts advies Olieenzo buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen