14:36:31    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 06 juni 2014 08:31 uur, laatst gewijzigd op 06 juni 2014 08:32 uur

Gemondse ijvert voor 30-km/zone

Gemondse ijvert voor 30-km/zone

Op het schoolplein van de Sint-Lambertusschool in Gemonde vindt woensdag 11 juni tussen 12.00 en 12.15 uur de ludieke aftrap plaats van een initiatief van de Leefbaarheidsgroep Gemonde.

In samenwerking met de gemeente en met de hulp van Veilig Verkeer Nederland wil de Leefbaarheidsgroep er voor zorgen dat uiteindelijk iedereen in de kern van Gemonde de beschikking krijgt over een 30 kilometersticker.

Het is de bedoeling deze aan een zijde van de grijze kliko te plakken. Zo laat de Gemondse dorpsgemeenschap in ieder geval eens per twee weken zien dat 30 kilometer per uur binnen onze bebouwde kom hard genoeg is.

Een aantal leerlingen voorziet woensdag om 12 uur, samen met de Gestelse wethouder Alexander van den Dungen, de eerste kliko’s van een sticker. Verder is er op het schoolplein een korte quiz waarbij leerlingen kunnen laten zien wat ze weten over veilig verkeer in en om hun woonplaats.

Voor alle aanwezigen op 11 juni is er een aardigheidje van Veilig Verkeer Nederland.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Olieenzo buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Geerts advies Huidtherapie Podium Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Remax-optimus Meubelmakerijdenberg TopSlank Filipe