22:36:31    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 april 2014 15:31 uur, laatst gewijzigd op 22 april 2014 15:32 uur

Gemonde scoort in Bankbattle

Gemonde scoort in Bankbattle

Klassen van de Sint-Petrusschool in Boxtel en de Sint-Lambertusschool in Gemonde hebben vrijdag de Bankbattle van Rabobank Dommel & Aa gewonnen. De leerlingen kregen een taart en gaan allemaal meedoen aan een graffitiworkshop.

In totaal dertien klassen van basisscholen uit het verzorgingsgebied van de Rabobank Dommel & Aa deden mee aan de Bankbattle. Tijdens de competitie kregen teams drie uur de tijd om een code te kraken en 238 vragen op te lossen. Bij het oplossen van de vragen mocht gebruik gemaakt worden van internet en naslagwerken.

Landelijk deden 1.325 basisscholen mee aan de Bankbattle, de winst ging naar de Prins Clausschool in Linschoten. De Sint-Lambertusschool in Gemonde deed het ook goed en veroverde de vijfde plaats in het nationaal eindklassement. De Sint-Petrusschool was terug te vinden op plek 92. (Foto: Rabobank Dommel & Aa).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Geld en Makelaardij Toverboom Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geerts advies TopSlank Podium Boxtel Doornmalen electro Remax-optimus