16:06:21    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 05 juli 2013 14:14 uur, laatst gewijzigd op 05 juli 2013 14:35 uur

Geluidsscherm A2 is dicht

Geluidsscherm A2 is dicht

Op de foto: Het laatste stukje van het geluidsscherm langs de A2 bij Boxtel-Oost staat op zijn plaats. (Foto: Henk van Weert).

Aannemingsbedrijf Heijmans heeft vrijdag bij viaduct Peters Hoek het laatste betonnen geluidsscherm langs de rijksweg A2 in Boxtel geplaatst.

Tussen Peters Hoek en afslag 26 bij de Liempdse Barrière zijn in opdracht van Rijkswaterstaat de voorbije maanden metershoge betonnen platen geplaatst ter hoogte van woonwijk Boxtel-Oost. Op die manier moet geluidsoverlast door toename van het autoverkeer op de rijksweg A2, die momenteel wordt verbreed met een derde rijstrook, worden teruggedrongen.

Afrit 26 is maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 juli ’s nachts afgesloten vanwege de wegwerkzaamheden. Voor automobilisten is tussen 20.30 tot 06.00 uur een omleidingsroute ingesteld. De totale verbreding van de rijksweg duurt nog tot het einde van het jaar. Meer info: www.vananaarbeter.nl.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Toverboom Filipe Remax-optimus Geerts advies EmielTechniek Podium Boxtel buisman optiek Café zaal Kloosterzicht TopSlank Huidtherapie