19:41:24    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 mei 2011 09:56 uur, laatst gewijzigd op 18 mei 2011 11:49 uur

Gele kaart voor foutparkeerders

Gele kaart voor foutparkeerders

Op de foto: Boze gezichten bij de leden van de leerlingenraad. Stan, Matt, Imke en Sten delen gele kaarten uit aan foutparkeerders rond de Angelaschool. (Foto: Albert Stolwijk).

De leerlingenraad van de Angelaschool in Boxtel heeft woensdagochtend actie gevoerd in de straten rondom de school aan de Baroniestraat. Foutparkeerders en ouders die hun kinderen afzetten op plekken waar dat niet is toegestaan kregen een gele kaart.

Regelmatig luidt de Angelaschool de noodklok over de verkeerssituatie rond de school. Tal van maatregelen zijn inmiddels genomen om foutparkeerders te weren. Zo werden in de Ons Doelstraat en de Herman Brandtstraat paaltjes gezet om parkeren op trottoirs tegen te gaan.

De overlast is wel wat minder geworden, maar er blijven volgens de leerlingenraad ouders die de verkeersregels aan de laars lappen en hun kinderen het liefst voor de deur van de school afzetten. ,,Gevaarlijk voor andere kinderen en een belemmering voor het doorgaand verkeer”, aldus de leerlingenraad.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo buisman optiek Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Huidtherapie EmielTechniek TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Remax-optimus Doornmalen electro Filipe Toverboom Beleef Boxtel Geerts advies