15:20:28    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 10 mei 2014 12:35 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2014 21:42 uur

Geert Hoes in Dommelland Live

Geert Hoes in Dommelland Live

Acteur Geert Hoes is dinsdag 13 mei vanaf 20.30 uur samen met zijn moeder Maud te gast in de uitzending van Dommelland Live. Daarnaast besteedt het programma aandacht de oprichters Isa Goossens en Daphne Portegijs van het eindexamenfeest Smokin’ Gala van het Baanderherencollege.

Tijdens het vraaggesprek met Goossens en Portegijs staat de vraag centraal staat of er nog hoop is voor de eidexamen-galafeesten en wat de gevolgen zijn van de nieuwe alcoholwet.

Ook wordt stilgestaan bij de grote kunstmanifestatie Local Heroes van Jules van den Langenberg uit Lennisheuvel. Vertegenwoordigers van sKin Archtitects in Boxtel en vakinstelling SintLucas weiden uit over de bijzondere tentoonstelling die zondag 25 mei gehouden wordt op 28 plekken in de gemeente. Bedenker en organisator Jan Verhoeven geeft uitleg over de lustrumeditie van het Liempds Kunstpad, dat op dezelfde datum plaatsvindt op verschillende locaties in Liempde.

De presentatie is in handen van Joleen van Rooij en de uitzending is te volgen op kanaal 47 van Ziggo digitaal en analoog 22+ (480,00 MHz).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Filipe EmielTechniek Huidtherapie buisman optiek Remax-optimus TopSlank Toverboom