22:37:41    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 02 juli 2013 17:06 uur, laatst gewijzigd op 02 juli 2013 22:34 uur

Geen toptijd voor Argos-Shimano

Geen toptijd voor Argos-Shimano

Argos-Shimano, het team van Koen de Kort, heeft een matige tijd geklokt in de ploegentijdrit van de Tour de France. In de rit over 25 kilometer in de Zuid-Franse badplaats Nice werd 1 minuut en 47 seconden toegegeven op de snelste tijd van Orica Green Edge.

De ploegentijdrit is geen specialisme van de ploeg van De Kort, die zich na dinsdag weer wil richten op ontsnappingen of sprintzeges. De Liempdse wielrenner kwakkelt met zijn gezondheid en stelde na afloop bij NU Sport dat hij wel een makkelijke dag kon gebruiken.

De tactiek om het rustig aan te doen, had ook een risico, zo erkende De Kort bij NU Sport. Argos-Shimano had immers buiten de tijdslimiet kunnen vallen. ,,We hebben gegokt, maar we zijn niet ingehaald door Omega Pharma-Quick Step, dat achter ons startte. Als dat niet zou gebeuren, wisten we dat we veilig zouden zijn." (Foto: Albert Stolwijk).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Remax-optimus Beleef Boxtel Toverboom Geerts advies EmielTechniek Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa Filipe Huidtherapie buisman optiek