16:59:40    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 03 oktober 2012 18:17 uur, laatst gewijzigd op 03 oktober 2012 18:19 uur

Fusieclub Blox toont nieuwe tenue

Fusieclub Blox toont nieuwe tenue

Op de foto: Het eerste recreanten-mixteam van de Boxtelse volleybalvereniging Blox poseert in het nieuwe wedstrijdtenue. (Foto: Peter Hazelzet).

Drie recreanten-mixteams van de Boxtelse fusievereniging Blox, waarin de volleybalclubs Blue Smash en VoBo sinds dit jaar zijn opgegaan, traden zondag in sporthal De Braken voor het eerst aan in het nieuwe wedstrijdtenue.

De keuze van de twee gefuseerde clubs is gevallen op een nieuw shirt met oranje als hoofdkleur in combinatie met zwarte shorts. ,,Zowel Blue Smash als VoBo speelden de laatste dertig jaar in blauwe shirts, dus dat is even wennen voor iedereen”, laat bestuurslid recreanten Peter Hazelzet van Blox weten.

Het nieuwe volleybalseizoen voor de recreanten-mixteams is zondag in sporthal De Braken van start gegaan. Met drie teams in de zogeheten ’mix eerste klasse’ neemt de Boxtelse fusievereniging het op tegen ploegen uit de regio ’s-Hertogenbosch.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe TopSlank buisman optiek Doornmalen electro Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Toverboom Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Remax-optimus Podium Boxtel