13:59:56    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 05 juli 2011 11:07 uur, laatst gewijzigd op 05 juli 2011 11:08 uur

Fusie Delta en De Twern een feit

Fusie Delta en De Twern een feit

De fusie van Delta Stichting Welzijn Boxtel en De Twern, een organisatie voor maatschappelijke diensten in Tilburg, is per 1 juli alsnog van kracht geworden. Hiermee is het dienstenaanbod van Delta in de gemeente Boxtel voor de toekomst gegarandeerd, zo meldden beide fusiepartners deze week. De samenvoeging was lange tijd onduidelijk.

De fusie zou eigenlijk al op 1 januari een feit zijn, maar onduidelijkheid over het dienstenpakket en de financiering vormden op dat moment een beletsel voor samengaan van beide instellingen. In mei stemde de Boxtelse gemeenteraad van Boxtel in met de financiering van het dienstenpakket waarna de fusie met De Twern alsnog kon worden geformaliseerd.

Manager Riki Smolders is tevreden dat Delta verder gaat met De Twern. ,,De werkzaamheden van Delta en De Twern sluiten goed op elkaar aan, we versterken elkaar zelfs. De Twern heeft activiteiten die we in Boxtel nog niet hebben en Delta heeft diensten die De Twern niet aanbiedt zoals schoolmaatschappelijk werk, Buro Nieuwkomers en Buro Sociaal Raadslieden.”

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek EmielTechniek Filipe TopSlank Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo Elan Bikes support Remax-optimus Geerts advies Toverboom Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Geld en Makelaardij