17:50:04    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 22 januari 2015 14:15 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2015 14:16 uur

Funke op beurs in Moskou

Funke op beurs in Moskou

Het Boxtelse bedrijf Funke Digital TV is van 27 tot en met 29 januari tijdens de zeventiende editie van de telecom- en mediabeurs CSTB in Moskou. De beurs wordt volgens algemeen directeur Stan Baaijens van Funke erkend als hét media-evenement in Rusland én de voormalige Sovjetrepublieken die zich verenigd hebben in de Gemenebest van Onafhankelijke Staten.

Het jaar op jaar terugkerende succes van de CSTB-beurs kan worden toegeschreven aan de vooruitziende blik van de organisatoren die zich ervan vergewissen de meest moderne een vooruitstrevende technieken en kansen voor deze bedrijfstak te presenteren.

CSTB heeft de status gekregen van een ‘window’ om te leren en te zien wat van invloed is op leveranciers, installateurs en gebruikers op zowel korte als lange termijn”, stelt Baaijens, die zijn bedrijf in Moskou vertegenwoordigt in gezelschap van vertegenwoordiger Onur Yalinli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus TopSlank Filipe Huidtherapie Geerts advies EmielTechniek Doornmalen electro Toverboom Geld en Makelaardij buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Beleef Boxtel