02:21:49    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 15 augustus 2014 17:25 uur

Frank van der Struijk naar Willem II

Frank van der Struijk naar Willem II

Frank van der Struijk is terug bij Willem II in Tilburg. De tricolores die dit seizoen terugkeerden in de eredivisie slaagden erin om de voetballer uit Lennisheuvel voor één seizoen in te lijven.

Van der Struijk komt van Vitesse waar zijn aflopende contract vorig seizoen niet werd verlengd. De transfer van de voetballer naar Willem II hing al een tijdje in de lucht. Hij hoopte in de huidige transferperiode een overstap naar een buitenlandse club te kunnen maken, maar kreeg geen aanbiedingen die aansloten bij zijn wensen.

Hij hield zijn conditie sinds de zomer al op peil bij Willem II en speelde mee in oefenwedstrijden, onder meer tijdens het trainingskamp in Frankrijk, waar werd gespeeld tegen Saint-Etienne en Olympique Marseille. Willem II is de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en elf jaar geleden debuteerde in de eredivisie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Alfa Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij buisman optiek Geerts advies Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Remax-optimus EmielTechniek Beleef Boxtel