18:53:54    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 16 april 2011 09:54 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2011 09:55 uur

Frank Boeijen naar Boek&Bal

Frank Boeijen naar Boek&Bal

Op de foto: Frank Boeijen, na een lange carrière op 15 maart pas voor het eerst in Boxtel... (Foto: Károly Effenberger).

De bekende zanger en tekstschrijver Frank Boeijen treedt dinsdag 15 maart op tijdens het Boek&Bal in Podium Boxtel. Boeijen is deze week toegevoegd aan het literaire en muzikale programma dat wordt aangeboden door de plaatselijke boekhandels Elckerlijc, The Read Shop en Bruna.

Het Boek&Bal vormt de lokale aftrap van de Boekenweek, die woensdag 16 maart van start gaat. Naast een optreden van Frank Boeijen omvat het programma in Podium Boxtel een optreden van singer-songwriter Ad van Meurs, voordrachten van onder meer de dichters Victor Vroomkoning en Maarten van den Elzen en theater van studenten van het Koning Willem I College. Kaarten voor het Boek&Bal kosten vijf euro en zijn te koop bij de drie lokale boekhandels. Het Boek&Bal begint op 15 maart om 20.00 uur.

Meer aandacht voor het Boek&Bal in Brabants Centrum van 3 maart.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Filipe Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Podium Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Toverboom EmielTechniek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij