12:45:07    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 oktober 2013 08:41 uur, laatst gewijzigd op 23 oktober 2013 10:12 uur

Fracties steunen Boxtelse begroting

Fracties steunen Boxtelse begroting

Hoewel de meeste politieke fracties in de Boxtelse gemeenteraad zich konden vinden in de begroting voor 2014, werden dinsdag toch 35 moties en 3 amendementen ingediend. Met name de onderwerpen burgerparticipatie, verkeer, zorg en Centrum maakten deel uit van het begrotingsdebat in de raadzaal.

De laatste begroting van het huidige college van B. en W. werd overwegend positief ontvangen. De gemeente Boxtel moet bezuinigingen en er is weinig ruimte voor nieuw beleid. De politieke fracties hadden vooral veel vragen over de burgerparticipatie, een onderwerp dat in deze bestuursperiode regelmatig ter sprake kwam. B. en W. wil hier nog dit jaar een plan voor lanceren.

Veel partijen maakten van de gelegenheid gebruik om alvast vooruit te lopen op de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De vergadering werd door hen gebruikt om een voorproefje op het verkiezingsprogramma te presenteren.

De behandeling van de Boxtelse begroting wordt maandag 11 november voortgezet. Dan zal het college van B. en W. ook reageren op de ingediende moties en amendementen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie EmielTechniek Podium Boxtel Doornmalen electro Toverboom Filipe Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Olieenzo Geerts advies Alfa Meubelmakerijdenberg buisman optiek TopSlank Elan Bikes support