08:41:55    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 08 oktober 2012 22:57 uur, laatst gewijzigd op 08 oktober 2012 23:03 uur

Foppe laat DVG-publiek genieten

Foppe laat DVG-publiek genieten

Op de foto: Foppe de Haan (rechts) was maandagavond uitgenodigd door voetbalclub DVG voor de jaarlijkse sponsorbijeenkomst. (Foto: Albert Stolwijk).

Het bestuur van voetbalclub DVG uit Liempde organiseerde maandagavond haar jaarlijkse bedankavond voor sponsoren. Ieder jaar probeert de vereniging een aansprekende gast uit te nodigen. Dit jaar wist DVG Foppe de Haan te strikken, de Fries die onder andere trainer was van Heerenveen en bondscoach van Jong Oranje.

Vol enthousiasme wist De Haan de voetballiefhebbers te vermaken met anekdotes uit zijn trainerscarrière. Riemer van der Velde, oud-voorzitter van Heerenveen kwam voorbij, en ook aan de (oud-)voetballers Ruud van Nistelrooij, Klaas-Jan Huntelaar, Royston Drenthe en Wiljan Vloet besteedde De Haan uitgebreid aandacht.

Hij kreeg de lachers op zijn hand door zijn nuchtere kijk op allerlei gebeurtenissen in zijn trainerscarrière. Zo vertelde de Fries over zijn uitstap in 2009 naar Zuid-Afrika om Ajax Cape Town te trainen. ,,Ik had mezelf en mijn vrouw beloofd het rustiger aan te gaan doen en meer tijd door te brengen met mijn kleinkinderen. Daarom besloot ik na lang nadenken niet naar Zuid-Afrika te gaan. Totdat mijn vrouw zei: 'Maar ik wil er juist wél heen!' Een dag later was ik trainer van Ajax Cape Town."

Lees meer over de sponsoravond bij DVG en Foppe de Haan in het Brabants Centrum van donderdag 11 oktober.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Toverboom Olieenzo Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro EmielTechniek TopSlank Elan Bikes support Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geld en Makelaardij Filipe buisman optiek