02:31:56    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 18 augustus 2013 17:52 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2013 12:29 uur

Flavor in 2014 weer op Velder

Flavor in 2014 weer op Velder

Op de foto: Lekker in het gras liggen en een spelletje doen. Ook dat hoort bij het Flavor Festival. (Foto: Albert Stolwijk).

De organisatie van Flavor Festival kijkt terug op een goed verlopen evenement. Ruim 2.400 mensen bezochten het festival op landgoed Velder in Liempde. De organisatie wil het evenement voor christelijke jongeren in 2014 weer op Velder laten plaatsvinden.

Lezingen, workshops en optredens van allerlei artiesten vormden het uitgebreide programma van het driedaagse evenement. Zaterdagmiddag zorgde de groep Jesus Loves Electro voor een feestje op het Liempdse landgoed. De bezoekers gingen uit hun dak tijdens het optreden van de band.

Ook de lezingen, workshops en vieringen werden druk bezocht, de tenten zaten overvol. Maar een groot deel van de bezoekers koos ervoor om lekker in het gras te liggen. Terwijl werd genoten van de muziek was er vooral veel tijd om met elkaar te praten en nieuwe contacten te leggen. ,,Met leeftijdsgenoten samen God aanbidden, dat maakt dit festival zo leuk", vond Niels Snelders. ,,De sfeer is fantastisch, volgend jaar kom ik zeker weer."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Olieenzo EmielTechniek buisman optiek Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Elan Bikes support Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro