21:22:35    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 08 mei 2014 13:50 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2014 13:51 uur

Flavor Festival gaat niet door

Flavor Festival gaat niet door

Op de foto: Met 2.400 bezoekers was Flavor Festival in 2013 een groot succes. (Foto: Albert Stolwijk).

Het Flavor Festival op landgoed Velder in Liempde gaat niet door. Dat maakte de organisatie van het muziek- en cultuurevenement voor christelijke jongeren deze week bekend. Reden is dat er niet voldoende sponsors zijn gevonden.

Het festival zou van 21 tot en met 24 augustus worden gehouden op landgoed Velder. Vorig jaar trok het festijn nog 2.400 bezoekers naar Liempde. Hoewel de kaartverkoop goed liep en de organisatie wederom een hoog bezoekersaantal voorspelde, liet de sponsoring het afweten. Hierdoor werd het financiële risico voor de organisatie te groot.

Het Liempdse landgoed kent dit jaar nog een aantal andere evenementen. Zo wordt Reggae Sundance op Velder gehouden en ook Dance Nature staat op het programma. Gedurende de herfstvakantie, van 17 tot en met 26 oktober, strijkt het circustheaterfestival Circo Circolo weer neer op het landgoed.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Alfa Geerts advies Doornmalen electro TopSlank buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Huidtherapie Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Filipe Elan Bikes support Olieenzo