06:11:38    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 28 maart 2013 12:45 uur, laatst gewijzigd op 28 maart 2013 12:47 uur

Finish Ster ZLM opnieuw in Boxtel

Finish Ster ZLM opnieuw in Boxtel

Op de foto: Mark Cavendish (links) was vorig jaar de winnaar van de Ster ZLM Toer en werd gehuldigd op de Markt in Boxtel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De slotetappe van de Ster ZLM Toer finisht zondag 16 juni in Boxtel. Dat heeft voorzitter Anton Ganzeboom van de Stichting Wielerbelang Schijndel donderdag bekendgemaakt. Na twee doorkomsten ligt de finishlijn net als vorig jaar in de Stationsstraat.

De Ster ZLM Toer bracht vorig jaar juni duizenden wielerliefhebbers op de been die allemaal een glimp wilden opvangen van het wielerpeloton. De etappekoers die dit jaar op woensdag 12 juni start in Goes, geldt als een belangrijke voorbereiding op de Tour de France, die twee weken later begint op Corsica.

Ganzeboom verwacht ook dit jaar weer veel World Tour-ploegen aan de start, waaronder Argos-Shimano, de ploeg van Liempdenaar Koen de Kort. Verder hoopt de voorzitter op de komst van wereldkampioen Philippe Gilbert, die rijdt voor BMC.

Lees in het Brabants Centrum van donderdag 29 maart meer over de Ster ZLM Toer.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Olieenzo Elan Bikes support Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij EmielTechniek Podium Boxtel Filipe Geerts advies Toverboom Alfa buisman optiek TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen