12:02:52    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 03 april 2014 15:55 uur

Finaleplaatsen voor turnsters Tabitta

Finaleplaatsen voor turnsters Tabitta

De turnsters van Tabitta uit Boxtel hebben afgelopen weekeinde de eerste twee kwalificiaties voor de Nederlandse kampioenschappen binnengesleept. Floor van Ingen en Tess Voets wisten zich hiervoor te plaatsen.

Floor plaatste zich niet alleen voor het allround-kampioenschap maar behaalde ook de toestelfinale op het onderdeel vloer. Voor Zoë Timmermans liep de wedstrijd minder goed af, ze miste een paar punten om zich te kwalificeren.

Voor de turnsters van de vierde en vijfde divisie waren er voorwedstrijden voor de Brabantse kampioenschappen. Janske van Kollenburg turnde een mooie wedstrijd en kwalificeerde zich voor de regiofinale. . Ook Danique van der Zandenturnde een prachtige wedstrijd. Op brug scoorde ze het op een na hoogste punt en ze plaatste zich voor drie toestelfinales. Britt van de Pas bemachtigde een toestelfinale.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Podium Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Doornmalen electro Olieenzo TopSlank Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Alfa buisman optiek Filipe