08:49:14    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 11 september 2014 14:57 uur, laatst gewijzigd op 11 september 2014 14:58 uur

Filmopnamen bij BOT-finalisten

Filmopnamen bij BOT-finalisten

Op de foto: Han van Bodegom van JCI Dommelland interviewt media-adviseur Paul Melis van Brabants Centrum. De krant van Boxtel en omgeving is een van de genomineerden voor de BOT 2014. (Foto: Marc Cleutjens).

In de aanloop naar de finale van de Boxtelse Ondernemers Trofee worden momenteel filmopnamen gemaakt bij de zeven finalisten. Vandaag was de cameraploeg te gast bij Brabants Centrum. De finale van de BOT is op donderdag 6 november in Podium Boxtel.

Naast Stichting Brabants Centrum zijn nog zes bedrijven genomineerd voor de BOT; het betreft eetcafé De Deugniet, Innodak, Schoenmakerij Bas, Standby Thuiszorg, Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) en Unilux.

Ze krijgen allemaal bezoek van de cameraploeg, die een filmimpressie maakt van de werkzaamheden binnen de bedrijven en interviews opneemt met medewerkers. ,,De filmpjes worden op de finaleavond in Podium Boxtel vertoond", vertelt presentator Han van Bodegom van JCI Dommelland, dat de BOT organiseert. De opnamen werden gemaakt door filmmaker Bas van den Biggelaar van Basman Creëert.

Tijdens de finale van de BOT worden de genomineerden verder voorgesteld. Een deskundige jury zal beoordelen welke kandidaten de meeste punten scoren om in aanmerking te komen voor de trofee.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Toverboom buisman optiek Beleef Boxtel Alfa Huidtherapie EmielTechniek TopSlank Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Filipe Remax-optimus